NOU DESPATX
15879
page-template-default,page,page-id-15879,bridge-core-2.1.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
all manufacturers web

MUNDIAL DE SUPERBIKES 2020

Els resultats del KAWASAKI RACING TEAM són la conseqüència de constants esforços i treball ben fet d’un conjunt de persones que treballen en equip. Kawasaki Heavy Industries és una empresa d’enginyeria japonesa amb més de 32.000 treballadors on l’excel·lència en la gestió empresarial són imprescindibles si vols treballar amb ells. El Management Japonès té externalitzada i dipositada tota la seva confiança per a la gestió operativa, esportiva i de màrqueting de l’equip de carreres de fàbrica  a la societat  mercantil  amb seu a Catalunya PROVEC RACING.

3 world champions
rea action

” 6è Mundial consecutiu!!

PROVEC RACING va apostar en el seu moment,  externalitzar i  contractar a MAYORAL ASSESSORS  per la implementació i gestió del back office empresarial tant a nivell fiscal, com a laboral, comptable i estratègic.

Després de més de 15 anys de col·laboració professional ens demostren cada dia la seva màxima eficiència i flexibilitat que requereix una assessoria competitiva.

Biel Roda | Màrketing Manager

PROVEC RACING

Tot va començar un  dia del mes de juliol de l’any 2003 quan els germans Guim i Biel Roda,  2 joves aspirants a empresaris de la mà del seu pare Alvar Roda,  em venen a veure al despatx per si els hi puc donar un cop de mà en la gestió fiscal i comptable d’una petita societat mercantil i poder així organitzar un equip de curses de moto per participar en la categoria SuperSport del mundial de Superbikes on el primer pilot serà el nostre estimat Joan Lascorz.
Els ulls ens brillaven a tots, ho sabiem que surtiria be, i així després de 17 anys aquí estem cel·lebrant el  6è titol mundial consecutiu de la màxima categoria de Superbikes.

XM1web
04web-e1604923565841
imatge 1948 encuadre

La passió i la professionalitat amb un coneixament del sector molt acurat i  les ganes d’aprendre uns dels altres  ens han portat a una relació consolidada establint uns llaços  de màxima confiança necessària per continuar creixent junts.

MAYORAL ASSESSORS   fidel al seus valors va confiar en el seu moment amb en Guim i en Biel Roda.

Avui ho volem celebrar de forma conjunta i així els hi agraïm.

Xavier Mayoral i Jové | Soci Director

” Confiança mutua !!