EL DESPATX
15455
page-template-default,page,page-id-15455,bridge-core-2.1.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

PROFESSIONALS AL VOSTRE SERVEI

El nostre equip el componen professionals de primer nivell amb una llarga trajectòria en els àmbits de l’assessoria fiscal, laboral i comptable.

Les persones, l’equip humà, són el valor afegit de MAYORAL ASSESSORS.

MAYORAL ASSESSORS despatx professional dedicat a l’assessoria fiscal, laboral i comptable situat al centre neuràlgic de negocis de Barcelona, al carrrer Tuset, 24, planta 4. La nostra trajectòria en el món de l’assessorament empresarial començà l’any 1948. Al llarg d’aquests anys, hem viscut molts canvis als quals ens hem adaptat amb èxit mantenint intactes els nostres valors i compromesos amb els nostres clients. Aquest compromís i el valor afegit de la nostra firma; el nostre equip, ens permeten cada dia poder seguir oferint un servei de la màxima qualitat.

EL NOSTRE EQUIP

XAVIER
MAYORAL i JOVÉ

Assessor Fiscal
Soci Fundador

Com a Soci Director estic implicat en la coordinació de cadascuna de les àrees del despatx.

Assumeixo la responsabilitat de les actuacions professionals.

ANNA
ANTICH

Direcció Administrativa
Coordinadora de Gestió

Directora Administrativa i Coordinadora de Gestió, ens organitza i realitza el seguiment dels expedients de tramitació complint amb els terminis establerts.

NÚRIA
BELTRAN

Graduada Social
Recursos Humans

Des de gener de 1997 que s’incorpora a MAYORAL és la cap de Recursos Humans, la seva pedagogia i empatia son exquisides.

CRISTINA
BARÓ

Administració i Direcció d’Empreses

Organitzada i meticulosa amb la comptabilitat i la fiscalitat, dóna la pau i la calma que necessitem tant nosaltres com els clients, així li  agraïm i els clients ho reconeixen.

BEA
RODRIGUEZ

Gestió Laboral
Recursos Humans

Gestiona les nòmines de les empreses assignades, però al mateix temps té un sisè sentit que està pendent de tot i mai hem sabut com ho fa. Sempre somriu.

BELÉN
MERCHANT

Responsable
Àrea Comptable

Tecnològica amb una formació comptable excel·lent, domina els innovadors softwares que utilitzem de meravella. Algun client l’ha volgut fitxar, sempre s’hi ha negat.

MISHEL
JIMENEZ

Fiscal – Comptable
Comunicació Pimes

Recent incorporació per unir-se al nostre equip com excel·lent reforç per les àrees fiscal i comptable i la comunicació amb els nostres clients.